Premium - en spindeltrappe skræddersyet til alle typer ejendomme

En elegant spindeltrappe specielt designet til indendørs brug. Masser af håndlavede detaljer og valg, som du kan træffe for at personliggøre din trappe. Eurostair® premium spindeltrappe er delvist produceret af lagerførte dele, men inkluderer også timers håndværk til gelændere og platforme. Overfladebehandlingen er normalt pulverlakeret.

Premium spindeltrappe

Premium-modellen af vores spindeltrappe er primært bygget til indendørs brug i kontorer, butikker, hoteller, lejligheder, sundhedsvæsenet, sportsarenaer osv. Den er også et fremragende valg til udendørs brug. Trappen er delvist produceret af vores standardkomponenter, men der er også anvendt håndværk.

Radius: fra 1000-1500 mm.

+
+
+
+
+

Muligheder for premium-spindeltrappe

Trinoverflader

Rækværk

Håndlister

Overfladebehandling

Overfladebehandling har til formål at give produktet en lang levetid eller en bestemt farve. I kombination giver det både korrosionsbeskyttelse og farve. Varmgalvanisering er den bedste korrosionsbeskyttelse og beskytter dit produkt mod oxidering.

VI HJÆLPER DIG MED PROJEKTPLANLÆGNING


Med mange års erfaring hjælper vi dig med vejledning og rådgivning i projektplanlægningen. Ved bestilling tegnes hver trappe specifikt, og tegningen sendes til kunden til godkendelse før produktion. Vi hjælper dig med belastningsberegning og giver dig al nødvendig dokumentation. Uanset hvor i processen vi mødes, leder vi efter den bedste løsning og de besparelser, der kan opnås uden at miste kvalitet.

Vi bruger cookies til at indsamle data for at forbedre brugeroplevelsen, analysere brugen af webstedet og til markedsføringsformål. Se vores privatlivspolitik