Eurostair® Spindeltrapper

Vi har spindeltrapper til alle dine behov, uanset om det er til industrien, kontoret, det offentlige miljø eller hjemmet. Vi har tre forskellige basismodeller i vores produktsortiment, som alle kan tilpasses i høj grad. Udvalget af muligheder kan give dig alt fra en sikker flugtvejstrappe til en meget eksklusiv spindeltrappe med trætrin og glasgelænder til dit hjem. Vores salgsteam og designere hjælper dig fra idé til levering.

Spindeltrapper af højstyrkestål, nemme og hurtige at montere.

Fra en af de førende trappeproducenter i Europa.

INSPIRATION
Bliv inspireret af vores produkter

Den brede vifte af anvendelser af spindeltrapper.

Er du interesseret i spindeltrapper? Så er vi glade for, at du har fundet vej til Eurostair. Afhængigt af dine behov, spindeltrapper kan bruges både ude og inde.

  • Interiør: Spindeltrapper forbinder flere etager i beboelseshuse, lejligheder, loftsrum og kontorer.
  • Adgang til loftet: Spindeltrapper er et populært valg, når loftet skal omdannes til beboelig plads.
  • Adgang til kældre: Spindeltrapper bruges ofte i bolig- og erhvervsbygninger til at få adgang til kældre eller underkældre. De optager mindre plads end traditionelle trapper.
  • Nødudgange: I nogle bygninger bruges spindeltrapper som ekstra flugtveje eller nødudgange. Deres kompakte design gør det muligt at placere dem under begrænsede pladsforhold.
  • Æstetiske accenter: Spindeltrapper bruges ofte i bygninger af æstetiske årsager. De tilføjer et særligt touch til et rum og kan blive et iøjnefaldende designelement.
  • Udendørs anvendelse: Der findes vejrbestandige modeller, som kan bruges udendørs. De bruges f.eks. på terrasser, balkoner eller i haver. Også som flugtvejstrapper i alle typer bygninger.
  • Erhvervslokaler: I erhvervslokaler som restauranter, barer og butikker bruges spindeltrapper til at forbinde forskellige niveauer, og de fungerer ofte som et arkitektonisk højdepunkt.

Spindeltrapper i tre designs og mange modeller.

Her hos Eurostair finder du tre forskellige versioner af spindeltrapper:

  1. Standardversionen er nem at samle med få dele. Spindeltrappen er lavet af højtydende stål og er skridsikker op til klassifikation R13. Vi tilbyder den i fem gelændermodeller.
  2. Premium-versionen har en radius på op til 1.500 millimeter. Designgelænderet har stolper med firkantede rør, trinene er diskret fastgjort. Vi tilbyder også skræddersyede muligheder.
  3. eksklusiv version tilbyder funktion og design i en optimal kombination. Vi tilbyder denne spindeltrappe med eksklusive materialer som granit, glas og læder. Trinfastgørelserne er skjulte. Derudover kan spindeltrappen fås med valgfri belysning.

Spindeltrapper fra Eurostair

Er du på udkig efter en kompetent partner til din spindeltrapper både ude og inde? Vi er glade for, at du har fundet os. Lav din uforpligtende forespørgsel i dag, så vi også kan forsyne dig med en skræddersyet spindeltrappe.

Vi bruger cookies til at indsamle data for at forbedre brugeroplevelsen, analysere brugen af webstedet og til markedsføringsformål. Se vores privatlivspolitik