STANDARD - SPINDELTRAPPE MED MODERNE TEKNISKE LØSNINGER

Vores spindeltrappe er velegnet til både indendørs og udendørs brug og kan fungere som flugtvejstrappe eller nødudgang. Samtidig kan den bruges til transport i industrien eller i kontor- og beboelsesejendomme. Vores sælgere og ingeniører hjælper dig med at udvikle de bedste og mest omkostningseffektive trappeløsninger. Vi forsyner dig med konstruktions- og 3D-tegninger og hjælper dig med opmåling, transport og montering.

Når vi designer og konstruerer spindeltrapper, følger vi standarderne i Eurocodes. Men vi har højere krav. Hvor der forekommer større belastninger, bruger vi bevidst moderne højstyrkestål. Ved at optimere valget af materialer bliver vores funktionelle løsninger enklere, lettere og mere miljøvenlige.

Leveringstiderne for Eurostairs vindeltrapper er korte. De er pakket intelligent og pladsbesparende i kasser på størrelse med paller. For at gøre monteringen lettere er alle dele tydeligt markeret. Disse tilsyneladende små ting bidrager også til en lavere miljøpåvirkning.

DETALJER ER VIGTIGE FOR DIT VALG AF SPINDELTRAPPE

Designet og detaljerne i vores spindeltrapper er meget vigtige og afgørende for mange af vores kunder. Derfor vælger vi for eksempel en fremragende skræddersyet håndværksmæssig produktion af gelændere for at få den bedste funktion - et gelænder uden sømme eller spændebånd - og med en dynamisk form gennem hele trappen.
I de dele, hvor der forekommer større belastninger, arbejder vi bevidst med højspændingsstål, som med al sin styrke og lette vægt giver mange fordele.

+
+
+
+
+
+

Spindeltrapper af højstyrkestål, nemme og hurtige at montere.

Fra en af de førende trappeproducenter i Europa.

Valgmuligheder for standard spindeltrappe

De fleste af komponenterne i en spindeltrappe findes i flere forskellige versioner, så de passer til din trappeløsning. Der er flere muligheder end den, vi præsenterer her. Kontakt os for flere alternativer.

TRIN OVERFLADER
RÆLINGER
PLATFORME
LÆNGDER
BESKYTTELSESBURE
Overfladebehandling
INSPIRATION
Bliv inspireret af vores produkter

VI HJÆLPER DIG MED PROJEKTPLANLÆGNINGEN

Med mange års erfaring hjælper vi dig med vejledning og rådgivning til din projektplanlægning. Ved bestilling bliver hver trappe specialdesignet, og tegningen bliver sendt til dig til godkendelse før produktion. Vi hjælper dig med belastningsberegning og giver dig al anden nødvendig dokumentation. Uanset på hvilket trin i processen vi mødes, ser vi efter den bedste løsning for dig, og med vores lange viden optimerer vi, hvilke besparelser der kan foretages, samtidig med at vi opnår den højeste kvalitet.

Vi bruger cookies til at indsamle data for at forbedre brugeroplevelsen, analysere brugen af webstedet og til markedsføringsformål. Se vores privatlivspolitik