Om os

Hvem er vi

Vi producerer og sælger spiral trapper, lige trapper, modulramper og riste til både indendørs og udendørs brug. Vi er drevet af kontinuerlig produktudvikling inden for både design og funktion og er meget stolte af den kvalitet, vi leverer. Du som kunde er altid i vores fokus, og vi er specialiserede i kundetilpassede løsninger. I dag er vi en af de førende producenter af spiral trapper i Skandinavien og et voksende marked i Nordeuropa.

Hvad vi gør

For at planlægge din perfekte trappe samarbejder vi med bygherrer, arkitekter og metalkonstruktionsvirksomheder i hele Europa. Vores trappedesignproces sikrer et attraktivt design, funktionalitet, der opfylder markedets krav, og som er fuldt ud skræddersyet til dine behov. Vi designer, planlægger, producerer og transporterer trappen direkte til dig!

Hvor vi er

Du kan finde vores produkter i bl.a. boligkomplekser, hospitaler, parkeringshuse, badehuse, lagerbygninger, kontorer, hoteller samt i sportsanlæg, industribygninger og i offentlige miljøer - kort sagt: stort set alle steder. Vores produkter er også tilgængelige i hele Europa. Uanset hvor du befinder dig, ser vi frem til at høre fra dig. Du er også velkommen til at besøge os på et af vores kontorer.

Lige trapper og spindeltrapper af højstyrkestål med nem og hurtig montering.

Fra en af de førende trappeproducenter i Europa.

VI DESIGNER OG FREMSTILLER UNIKKE TRAPPELØSNINGER TIL INDENDØRS OG UDENDØRS MILJØER

Eurostair® udfører solidt håndværk med gennemarbejdede detaljer i en kvalitetsdrevet fremstillingsproces. Sammen med dig finder vi den bedste trappeløsning til din ejendom, og vi ved, hvilke valg og optimeringer der kan foretages for at opnå det bedste resultat. Et eksempel er, at vi bruger højstyrkestål - let, stærkt og med klimapositive effekter. Vores designere bruger markedets bedste 3D-software, der giver dig præcise tegninger og 3D-visualiseringer af dine trapper.
Vi er en stærk partner, og vi ønsker at levere markedets bedste produkter til dine projekter.

Eurostair® kvalitetsløfte

Eurostair®-produkter er i overensstemmelse med standarderne for Eurocodes og er fremstillet af moderne, højstyrkestål. Det gør vores trapper en enkel, lettere og miljøvenlig løsning.

Vores kvalitetsstyring er certificeret i henhold til EN ISO 9001 og vores miljøledelse i henhold til EN ISO 14001.
Vores produktionsprocesser er certificeret i henhold til EN ISO 1090-1 (udførelse af stål- og aluminiumskonstruktioner) og EN ISO 3834-3 (kvalitetskrav til smeltesvejsning af metalliske materialer).

Du kan finde vores aktuelle certifikater i downloads sektion.

Vores historie

Tor Pedersen grundlagde virksomheden i 1992. Produktionsselskabet blev startet i 1997 i Säffle tæt på galvaniseringsanlægget. Snart spredte salget sig til hele Norden og til resten af Europa. I 2010 flyttede vi vores hovedkontor til vores nybyggede kontorbygning tæt på søen Vänern i Karlstad. I dag har vi kontorer i fem lande og er en af Europas førende producenter af trapper.

Slide 1 of 20

1992

Eurostair er grundlagt af den nuværende ejer Tor Pedersen. Virksomheden blev grundlagt under navnet Nordiska Stålprodukter.

1997

Udvikling og produktion af Eurostair®-spiraltrappen.

1999

Eurostair Production i Säffle etablerer.

1999

Typegodkendelse af spindeltrapper. Eurostair er den første på markedet.

2001

Eurostair Aps i Danmark etableret

2009

Grundlæggelse af Eurostair Holding

2010

Nordiska Stålprodukter skifter navn til Eurostair.

2010

Eurostair AS i Norge etableret

2011

Eurostair flytter til et nybygget hovedkvarter og lokaler i Karlstad.

2013

Eurostair certificeret efter ISO EN 9001

2013

Eurostair introducerer koncepttrappen »Exclusive«.

2014

Eurostair certificeret efter ISO EN 14001

2014

Eurostair certificeret efter EN 1090

2015

Eurostair Polen etableret

2016

Eurostair GmbH i Tyskland etableret

2016

Eurostair Business System - Kvalitet og præcision med fuldt digitaliserede forretningsprocesser

2019

Eurostair Air - Virksomhedens transportservice

2021

Eurostair Autodrawing System - automatisk oprettelse af tegninger

2022

Nyt Eurostair-anlæg til pulverlakering

2023

Eurostair åbner nyt produktionsanlæg i Polen

Vi bruger cookies til at indsamle data for at forbedre brugeroplevelsen, analysere brugen af webstedet og til markedsføringsformål. Se vores privatlivspolitik