EXCLUSIVE - DEN NYE GENERATION AF SPINDELTRAPPER

Vi har udviklet en spindeltrappe i en elegant form med mange gennemtænkte detaljer, som du kan påvirke gennem hele processen. Vi har lagt et stort arbejde i de forskellige materialer for at imødekomme de høje krav fra arkitekter og indretningsarkitekter. Inspireret af nordisk arkitektur og interiørtrends har vi skubbet til grænserne for mulighederne med en spindeltrappe. Med mere end 999 muligheder kan du desuden ændre designet med forskellige modeller af trin og gelændere, materialer og farver. Lige som du vil have det.

EN HELT NY MÅDE AT SE EN SPINDELTRAPPE PÅ

Vores spindeltrapper er designet helt efter dine ønsker. De kan afspejle en indretningsstil, tilpasse sig omgivelserne eller tilføre luksus og elegance. Samtidig bevarer du gennemsigtigheden og lyset i omgivelserne.

Med disse muligheder har vi skabt en særlig eksklusiv ny generation af trapper, hvor du som kunde er involveret i hele skabelsesprocessen.

+
+
+
+
+

Uendelige muligheder og kombinationer

Trinoverflader

Rækværksmodeller

Håndlister

Stolper

Stål

Flise- eller stenoverflader

Læder

Glas

Træ

Farver kan skabe mirakler

Hvad er vigtigst, når man vælger en farve? Der er et par ting, man skal tænke over, fordi farvegengivelsen varierer afhængigt af lyskilden. Er det naturligt eller kunstigt? Er det glødepærer eller LED'er, der oplyser rummet? Er lyset varmt eller koldt? Er der vinduer, som lukker lys ind? For at forstå en farve fuldt ud skal du arbejde med lys. Hvis du slukker alt lys og kun har naturligt lys i et rum, vil nogle af farverne ikke være så synlige, og nogle kan virke for lyse. Når du tilføjer belysning med energibesparende lamper, bliver alting grønnere, fordi lyset ikke reflekterer den røde skala. For at skabe iøjnefaldende farver kan du bruge RGB-lys. Overvej at arbejde med skygger, når du placerer din elegante trappe. Forskellige nuancer af den samme farve skaber harmoni og en behagelig helhedsfornemmelse.

INSPIRATION
Bliv inspireret af vores produkter

Vi bruger cookies til at indsamle data for at forbedre brugeroplevelsen, analysere brugen af webstedet og til markedsføringsformål. Se vores privatlivspolitik