SKRIDSIKKER SIKKERHED

Gitterriste bruges oftest som overflademateriale til trin og platforme på udendørs trapper. Ristene har en støttebjælke og en tværbjælke, som kan øge grebet under skoene takket være forskellige tænder. Selv hvis du vælger en glat plade eller en anden overflade, som vi bruger, har de forskellige egenskaber, som påvirker friktionen eller skridsikkerheden.

Skridulykker på trapper sker meget oftere end snubleulykker. Afstanden mellem trinene og trinnenes dybde påvirker også risikoen for ulykker.

For at måle risikoen for at glide udfører man rampetests i et laboratorium. På den måde kan overfladematerialet klassificeres i forhold til risikoen for at glide. Generelt påvirkes friktionskraften af den påførte belastning, temperaturen og materialernes overflader. Derfor skal testene udføres under virkelige forhold for virkelig at verificere sikkerheden. R-klassificeringstestene for skridrisiko udføres med sko.

Ejendomsejere er ansvarlige for skridsikre overflader og kan være erstatningsansvarlige i tilfælde af en ulykke. Hvis der er risiko for at glide, er det derfor vigtigt at vælge den rigtige type overflade til trappen.

Der påføres olie på rampen i den rigtige gulvtype, og testpersonen går i små skridt frem og tilbage med sko, indtil de glider (testpersonen bærer en sikkerhedswire for at forhindre skridskader). Den computerstyrede udlæsning bestemmer derefter R-klassificeringen baseret på glidevinklen. Klassificeringen starter med R9, som svarer til den værste skridsikkerhed, og fortsætter til den bedste skridsikkerhed, klassificering R13.

R-KLASSIFIKATION

Lige trapper og spindeltrapper af højstyrkestål med nem og hurtig montering.

Fra en af de førende trappeproducenter i Europa.

Vi bruger cookies til at indsamle data for at forbedre brugeroplevelsen, analysere brugen af webstedet og til markedsføringsformål. Se vores privatlivspolitik