Fordelene ved Eurostair®-spindeltrapper

GALVANISERING GIVER DEN BEDSTE KORROSIONSBESKYTTELSE

Varmgalvanisering er den bedste måde at beskytte dine udendørs produkter mod korrosion. Det er vores overbevisning, og den er baseret på en kombination af omkostninger og produktlevetid. Korrosion opstår meget hurtigere, når du blander galvaniseret stål med rustfrit stål. Når et galvaniseret materiale kommer i kontakt med et mere ædelt materiale som rustfrit stål, kan galvaniseringens funktion blive reduceret, og der opstår hurtigere korrosion. Uanset miljøet vil blandede materialer korrodere meget hurtigere, end hvis trappen kun er lavet af galvaniseret stål. I marine eller industrielle miljøer er sandsynligheden for korrosion betydeligt højere end i landluft. Du får rigtig god korrosionsbeskyttelse, når du bruger galvaniseret stål i kombination med pulverlakering, den såkaldte duplexbehandling.

ET HØJSTYRKESTÅLPRODUKT HAR MANGE FORDELE

Vi arbejder bevidst med moderne højstyrkematerialer til vores vindeltrapper, hvor der forekommer større belastninger. Jo højere stålets styrke er, desto mindre materiale kræves der, og konstruktionen og produktet kan gøres tyndere og lettere, men stadig lige så bæredygtigt. Det betyder, at der bruges en mindre mængde stål, men at styrken i stålet stadig er den samme. Du har meget at vinde på dette, ikke mindst fra et miljømæssigt perspektiv. Mindre materiale fører til færre transporter og mindre energiforbrug. Lettere køretøjer bruger mindre brændstof, hvilket resulterer i lavere emissioner. Et andet miljøaspekt ved stålkonstruktioner er, at de kan genanvendes. Stål kan genanvendes op til 100 % og zink op til 80 %.

LETTERE MONTERING

LETTERE PRODUKT TIL NEMMERE MONTERING

Vi tør godt sige, at vores standardspindeltrapper har den nemmeste montering. Vores moderne materialevalg skaber et lettere produkt, som også er nemmere at samle. Spindeltrapperne består af få komponenter, som er pakket på en måde, der gør monteringen nem og smidig. Trinene til vores vindeltrapper er designet med et nøglehul, så det er nemt at fastgøre trinnet til midterrøret. Samlingen af håndlisterne er designet med en muffe for at forenkle monteringen, mens samlingen af håndlisterne er skjult på undersiden. Sammen med trappen får du en nem monteringsvejledning med grundige illustrationer og beskrivelser, så du kan færdiggøre monteringen på meget kort tid. Der er klare fordele for miljøet ved at sende et lettere produkt, samtidig med at det gør komponenterne lettere at håndtere i produktion, galvanisering og montering.

LEVERET I SMART EMBALLAGE

Leveringstiden for vores standardspindeltrappe er normalt fire uger fra bestillingsdatoen. Hvis det er nødvendigt, kan du også bestille en speciallevering på tre eller to uger. Alle vores produkter overvåges af vores forretningskontrolsystem, som giver os mulighed for at se i realtid, hvor trappen er i produktionen, og hvornår den forlader vores produktionsanlæg. Vores brede udvalg af vindeltrapper gør det muligt at standardisere komponenterne til alle højder og gør designet let at tilpasse til de fleste løsninger. Når vindeltrappen leveres, er alle trappens dele mærket og pakket i kasser for at gøre det nemt, når monteringen skal udføres. Bolte og skruer er pakket i gode pakker, der gør det nemt at holde styr på smådele og minimerer risikoen for at miste noget. I pakken er der en monteringsvejledning til hver enkelt trappe. De kasser, vi leverer trappen i, sparer både plads i lasten og gør monteringen nem at udføre. Alt sammen for at lette monteringen og reducere miljøpåvirkningen.

Vi bruger cookies til at indsamle data for at forbedre brugeroplevelsen, analysere brugen af webstedet og til markedsføringsformål. Se vores privatlivspolitik