Valgmuligheder for spindeltrappe premium

Vi bruger standardkomponenter for at opnå en rationel produktion, som både resulterer i gode priser og en konstant høj byggekvalitet. Trapperne tilpasses naturligvis specifikt til dit anlæg og dine krav.

De komponenter, som en Eurostair® spindeltrappe består af, fås i forskellige designs. Du kan læse mere om mulighederne for hver komponent under hver kategori nedenfor.

Trinoverflader

Vores trin til premium-spiraltrappen har et specialdesignet boltsystem, der giver en meget fast og elegant forbindelse mellem trin og stolpe. Trinene leveres med deres egen 3D-printede bundplade, der skjuler trinstrukturen.

Nedenfor viser vi nogle forskellige eksempler på, hvordan trinene kan se ud. Kontakt os for yderligere information og hjælp til valg af trin til premium-spiraltrappen.

Egetræ

Valnøddetræ

Tæppe

Cement

STEN

Rækværk

Vi tilbyder forskellige luftige gelænderdesigns, der er specielt designet til indendørs brug. De får trappen til at virke let og mindre klodset og sørger for, at trappen er blikfanget i alle rum. Pulverlakering giver os mulighed for at farve gelænderet i enhver RAL-farve, så du får et skræddersyet møbel af høj kvalitet til dit projekt.

Paneler af metalplader

Hulmønster med en diameter på 50 mm

Hulmønster med en diameter på 40 mm

Hulmønster med en diameter på 30 mm

50 mm x 50 mm gitter

40 mm x 40 mm gitter

30 mm x 30 mm gitter

Håndlister

Håndlisten på en Eurostair®-spiraltrappe er fremstillet ved hjælp af moderne teknologi, håndværk og den nødvendige knowhow. Der er ingen skarpe brud eller fremspringende skruer på Eurostairs gelænder. Designet er nøje gennemtænkt for at give den bedste komfort. Den indvendige håndliste er også placeret, så man ikke får hænder eller tøj i klemme.

Vores trappegelændere er opdelt i sektioner, der spænder over 3, 4 eller 5 trin og er monteret på gelænderstolperne. Til at forbinde håndlisterne bruger vi en unik og letmonteret muffe i bunden af håndlisten. Det giver et stabilt gelænder med diskrete forbindelser. Takket være beklædningen kan du følge gelænderet med hånden hele vejen igennem uden at skulle give slip indimellem.

Den nederste del af gelænderet fungerer som støtte til jorden. I bunden af gelænderet er der en justerbar fod, som kan forankres i jorden afhængigt af omgivelserne.

HÅNDLISTE PULVERLAKERET

HÅNDLISTE PÅ MIDTERRØR

INDVENDIGT GELÆNDER I EG

INDVENDIG HÅNDLISTE I VALNØD

Vi bruger cookies til at indsamle data for at forbedre brugeroplevelsen, analysere brugen af webstedet og til markedsføringsformål. Se vores privatlivspolitik