Standard - lige trapper til indendørs og udendørs brug

Eurostair® Standard lige trapper er velegnede til både indendørs og udendørs brug. Trappen bliver normalt varmgalvaniseret, men vi tilbyder også pulverlakering som overfladebehandling. Vores fokus er at skabe en fuldt tilpasset trappe efter dine ønsker og behov ved at have mange muligheder at vælge imellem. Du kan læse mere om de forskellige muligheder for at få den trappe, du har brug for.

Lige trapper til industrien

Eurostair®'s standard for lige trapper er produceret efter dine behov. Vores fokus er lige trapper til nem og hurtig montering, hvilket sparer både tid og penge. Vi har mange muligheder for gelændere, trintyper og overfladebehandling afhængigt af anvendelsesområdet og omgivelserne.

+
+
+
+

MULIGHEDER FOR STANDARD LIGE TRAPPE

De fleste af komponenterne i en lige trappe findes i flere forskellige versioner, så de passer til din trappeløsning. Der findes flere muligheder end den, vi præsenterer her. Kontakt os gerne for flere alternativer.

TRIN
RÆLINGER
INDVENDIG HÅNDLISTE
BESKYTTELSESBURE
STRINGERE
Overfladebehandling
INSPIRATION
Bliv inspireret af vores produkter

VI HJÆLPER DIG MED PROJEKTPLANLÆGNINGEN

Med mange års erfaring hjælper vi dig med vejledning og rådgivning til din projektplanlægning. Ved bestilling bliver hver trappe specialdesignet, og tegningen bliver sendt til dig til godkendelse før produktion. Vi hjælper dig med belastningsberegning og giver dig al anden nødvendig dokumentation. Uanset på hvilket trin i processen vi mødes, ser vi efter den bedste løsning for dig, og med vores lange viden optimerer vi, hvilke besparelser der kan foretages, samtidig med at vi opnår den højeste kvalitet.

Vi bruger cookies til at indsamle data for at forbedre brugeroplevelsen, analysere brugen af webstedet og til markedsføringsformål. Se vores privatlivspolitik