Muligheder for lige trapper som standard

Gelændere, trinoverflader og håndlister fås i forskellige designs og vælges af dig ud fra den anvendelse og det miljø, du ønsker trappen til. Vi konstruerer og fremstiller skræddersyede trapper og platforme i henhold til dine krav.

En lige trappe kan placeres både indendørs og udendørs. Indendørs kan en veldesignet trappe ændre hele oplevelsen af rummet, da gelænder, overfladebehandling og trinoverflade kan designes i overensstemmelse med dit øvrige interiør.

Trin

Trinoverfladen og platformoverfladen til lige trapper er lavet af svejsede pressede riste, pressede riste, riveplader eller glat metalplade. Vores hulmønster i trinnet matcher hulmønsteret hos Nordeuropas største producent. Det betyder, at i de tilfælde, hvor du kun har brug for trin, kan du også købe dem hos os. Det betyder, at du ikke behøver at ændre noget grundlæggende ved trappen.

Pressvejsede gittertrin

Riveplade

TRIN SIDE MÅLINGER

Rækværk

Gelænderne fås i industrielle eller børnesikrede versioner med en højde på 1100 mm. Alle trapper er galvaniserede som standard EN1461, men kan også leveres pulverlakerede.

Industrielt gelænder

Børnesikkert gelænder

Indvendigt gelænder

Eurostair® Lige trapper kan udstyres med et indvendigt gelænder. Den placeres under den almindelige håndliste for at øge tilgængeligheden for f.eks. børn. Overfladebehandling og valg af håndliste er ofte bestemt af, om trappen skal placeres indendørs eller udendørs, hvor den kan blive udsat for vejr og vind.

Galvaniseret indvendigt gelænder

Pulverlakeret indvendigt gelænder

Beskyttende bure

Hvis den lige trappe skal placeres i et miljø, hvor du ønsker at minimere uønsket trafik, eller hvis der er børn til stede, kan du tilføje et beskyttende bur for at forhindre adgang til trappen. Til vores lige trapper er der to muligheder. Et bur, der monteres på vangen, og et, der jordforbindes og afmonteres fra trappen.

Bur på stringer

Jordforbundet bur

Stringers

Sammen med vores ingeniører vælger vi typen af vanger til din lige trappe ud fra, hvilken belastning trappen skal kunne modstå. Trappens åbning, bredde og vinkel spiller også en rolle i valget af vanger. Vi sikrer, at trappen overholder Eurocodes og giver dig altid en 3D-tegning, der viser designet af den lige trappe på forhånd.

Stringer af fladt stål

U-bjælke stringer

Vi bruger cookies til at indsamle data for at forbedre brugeroplevelsen, analysere brugen af webstedet og til markedsføringsformål. Se vores privatlivspolitik