Valgmuligheder for spindeltrappe standard

Vi bruger standardkomponenter for at opnå en rationel produktion, som både resulterer i gode priser og en konstant høj byggekvalitet. Trapperne tilpasses naturligvis specifikt til dit anlæg og dine krav.

De komponenter, som en Eurostair® spindeltrappe består af, fås i forskellige designs. Du kan læse mere om mulighederne for hver komponent under hver kategori nedenfor.

Trinoverflader

Der er forskellige trinoverflader at vælge imellem. Udendørs bruges riste ofte som trinoverflade, da de fungerer som skridsikre overflader og ikke samler sne og regn på overfladen. Desuden forstyrrer det ikke bygningens visuelle helhedsindtryk, da trappen let falder ind i baggrunden. Til en vindeltrappe til indendørs brug kan du vælge en træoverflade eller et tæppe for at få en blødere og mere stille trappe.

stegyta gallerdurk spiraltrappa

PRESSVEJSTE TRIN 33X50

PRESSELÅST RIST 33X11

Presslåst rist 33x33 mm

Presselåst rist 33x11 mm (enkelt savtakket)

Presslåst rist 33x33 mm (dobbelt savtakket)

TÅREPLADE

PLADEN

Perforeret plade

Rækværk

Vores standardsortiment tilbyder fem forskellige trappegelændere. I alle fem varianter består gelænderstolpen af stænger med en U-profil. Du skal blot vælge den model til din trappe, der passer bedst til området. To af trappegelænderne er børnesikrede modeller. For at en vindeltrappe skal være helt børnesikker, må ingen åbning være større end 100 mm.

INDUSTRIELT GELÆNDER

BØRNESIKKERT GELÆNDER MED BUER

BØRNESIKKERT GELÆNDER MED STOLPER

spiral staircase intermediate rails grating steps

RÆKVÆRK MED KNÆSKINNE

RÆKVÆRK MED TO KNÆLISTER

Platforme

Der findes to forskellige typer platforme: udgangsplatformen, som afslutter trappen opad, og landingsplatformen (reposen) mellem de forskellige sektioner af en trappe. Begge typer har typisk en overflade af galvaniseret rist, men kan også være lavet af dråbeformet, perforeret eller glat metalplade. Gelænderet på en platform fås, ligesom trappens andre komponenter, i en industriel eller børnesikker version.
Store platforme skal monteres på facaden ved hjælp af beslag, før midterrøret installeres. Alt dette er dog beskrevet i detaljer i de tegninger og monteringsvejledninger, der følger med trappen.

Trappen er naturligvis bygget specifikt til dit byggeprojekt med de nødvendige platformsvinkler til at justere udgangen til den ønskede position.

PLATFORME

LANDINGER

TILSLUTNINGSTRIN

Håndlister

Håndlisten på en Eurostair®-spiraltrappe er fremstillet ved hjælp af moderne teknologi, håndværk og den nødvendige knowhow. Der er ingen skarpe brud eller fremspringende skruer på Eurostairs gelænder. Designet er nøje gennemtænkt for at give den bedste komfort. Den indvendige håndliste er også placeret, så man ikke får hænder eller tøj i klemme.

Vores trappegelændere er opdelt i sektioner, der spænder over 3, 4 eller 5 trin og er monteret på gelænderstolperne. Til at forbinde håndlisterne bruger vi en unik og letmonteret muffe i bunden af håndlisten. Det giver et stabilt gelænder med diskrete forbindelser. Takket være beklædningen kan du følge gelænderet med hånden hele vejen igennem uden at skulle give slip indimellem.

Den nederste del af gelænderet fungerer som støtte til jorden. I bunden af gelænderet er der en justerbar fod, som kan forankres i jorden afhængigt af omgivelserne.

HÅNDLISTE GALVANISERET

HÅNDLISTE PULVERLAKERET

HÅNDLISTE PÅ MIDTERRØR

INDVENDIG HÅNDLISTE GALVANISERET

Beskyttende bure

I miljøer, hvor børn jævnligt er til stede, eller hvor der er risiko for uønsket adgang, kan du tilføje et beskyttelsesbur til din trappe for at forhindre adgang til vindeltrappen. Afhængigt af dine ønsker kan beskyttelsesburene se forskellige ud og have forskellige højder. Som standard producerer vi buret som et afrundet kvartbur lavet af gitterriste, men bure, der er forankret til jorden, er også almindelige. De placeres så uden for trappekonstruktionen.

KVART BESKYTTELSESBUR

JORDFORBUNDET BESKYTTELSESBUR

Vi bruger cookies til at indsamle data for at forbedre brugeroplevelsen, analysere brugen af webstedet og til markedsføringsformål. Se vores privatlivspolitik