EN1090 / ISO 9001 / ISO 14001
 36 30 40 00      info@eurostair.dk    

Spindeltrappe fra Eurostair

Spindeltrappe fra EurostairEurostair spindeltrappe er et resultat af nytænkning og innovativ produktudvikling. Med et moderne design og smarte funktioner tilbyder vi en sikker og fleksibel spindeltrappe, som du kan stole på. Vores spindeltrapper kan bruges både indendørs og udendørs. Som flugttrappe og nødudgang kan den redde liv, samtidig med at den fungerer som transportvej i industrien eller som en funktionel indretningsdetalje.

 

LETTE OG STÆRKE

Spindeltrapperne er fremstillet af højstyrkestål, hvilket gør, at de får en lavere vægt med bevarelse af styrken. Den lave vægt gør dem lettere at montere. Takket være vores moderne materialevalg får vi lavere energiforbrug og belaster miljøet mindre. Med højstyrkestål, en unik konstruktion og en effektiv korrosionsbeskyttelse via varmgalvanisering får du en spindeltrappe, du kan stole på.

 

GENNEMTÆNKT SIKKERHED

Vores spindeltrappe er ofte en afgørende flugtvej, og som kunde kan du naturligvis føle dig helt tryg ved alle vores produkter. Vores spindeltrapper er kvalitetssikrede og kontrollerede i henhold til de harmoniserede europæiske byggenormer, standarder og brandklasser.

 

SOM DU VIL HAVE DEM

Spindeltrapperne bygges af standardkomponenter, hvilket giver mange variationsmuligheder. For eksempel trinhøjde, antal trin per omgang, gelændertyper og overfladebehandling. Og selvfølgelig kan spindeltrappen udføres både højre- og venstresvunget. Har du brug for en indtrængningssikret trappe kan du tilvælge vores beskyttelsesbur (af gitterriste) med aflåselig dør.

 

MANGE ANVENDELSESOMRÅDER

Vores spindeltrappe anvendes til alle typer bygninger, både indendørs og udendørs. Det mest almindelige anvendelsesområde til vores spindeltrappe er som flugtvej i industrien. Uanset om det drejer sig om en ekstra indgang til overetagen eller en nødudgang, så har vi en praktisk løsning til dig.

 

PÅLIDELIG PARTNER FRA START TIL SLUT

Vores sælgere og konstruktionsteam er med dig hele vejen fra idé til levering. De hjælper dig med at udvikle de bedste og mest omkostningseffektive løsninger, altid med en høj grad af service- og sikkerhedstænkning. Vi hjælper dig med opmåling, konstruktionstegninger, transport og montage.