Muligheder for premium til lige trapper

Vores styrke er optimal udformning af produkterne, så de er nemme og hurtige at montere. Gelændermodeller, trinoverflader, håndlister og vanger fås i et stort udvalg og kan tilpasses helt efter dine ønsker. Du kan læse mere om de forskellige muligheder for vores premium lige trapper under hver kategori nedenfor.

Trinoverflader

Vi producerer en stålramme til at bære belastningen og fastgøre din trinoverflade. Nedenfor viser vi nogle forskellige eksempler på, hvordan trinene kan se ud. Kontakt os for yderligere information og hjælp til dit valg af trin til den lige premiumtrappe.

Trinoverflade i granit

Trædeflade af træ

Trinoverflade af glas

Trin af beton

Tæppe med trinoverflade

Plastmåtte til trinoverflade

RÆLINGEMODELLER

Vores gelænder til den lige premiumtrappe fås i forskellige versioner og kan tilpasses efter dine ønsker. Ud over vores industrigelænder og børnesikrede gelænder (som du finder på vores standardtrappe), tilbyder vi også gelændermodeller med glaskassetter, metalplader og kastelleret net. Som kunde bestemmer du selv gelænderets design og højde.

Rækværk af perforeret metalplade

Krenelleret netrækværk

Rækværk i glas

Håndlister

Vores gelændere kan leveres til montering på væggen eller som et indvendigt gelænder på trappen eller platformens gelænder. Håndlister i træ kan monteres på ethvert trappe- eller platformgelænder og er fremstillet af massivt træ.

Pulverlakeret håndliste

Håndliste i træ

Pulverlakeret dobbelt indvendigt gelænder

Indvendig håndliste pulverlakeret

Indvendigt gelænder i træ

Stringers

Pulverlakerede vanger fås i fladstål og U-bjælker til vores premiumtrapper. Vangen bestemmes ud fra faktorer som trappens belastning, bredden, vinklen og justeringen. Vores designere hjælper dig med at finde den rigtige.

FLADT STÅL

U-BJÆLKE STRINGER

Vi bruger cookies til at indsamle data for at forbedre brugeroplevelsen, analysere brugen af webstedet og til markedsføringsformål. Se vores privatlivspolitik