DESIGN OG FUNKTION

Lige trapper bruges både indendørs og udendørs. Trappens funktion - at bevæge sig sikkert mellem etagerne - er baseret på detaljerede beregninger af trinhøjder og belastninger. Men trappens design påvirkes af mange flere faktorer. Vores styrke er et flot design med fokus på funktion og detaljer. Vores designere evaluerer dette i vores 3D-tegneprogrammer og kommer altid med klare visuelle løsninger, der gør det lettere for dig som kunde at forstå, hvorfor vores trappeløsninger er de bedste.

3D-MODELLER

Hos Eurostair® Vi synes, det er vigtigt at kunne tilbyde vores kunder moderne tekniske løsninger. Derfor arbejder vi med moderne tegneprogrammer for at opnå maksimal effektivitet og pålidelighed i hele processen. Vi arbejder i avancerede 3D-programmer, der gør det muligt for dig som kunde at se, hvordan din trappe kommer til at se ud i din bolig. Vi producerer 3D-modeller af trapperne, som kan bruges til at sikre, at trappen lever op til dine forventninger. Ud over 3D-modeller leverer vi også detaljerede tegninger, hvor du kan se trappen fra forskellige vinkler, alt sammen for at sikre, at trappen kommer til at se ud, som du forventer.

SKRÆDDERSYET TRAPPE

Vores lige trapper har mange valgmuligheder, når det gælder trappens forskellige dele. Der er flere alternativer til gelænder, trin, overfladebehandling og håndlister. Du kan vælge mellem alt fra et standardindustrigelænder til et glasgelænder. Eller et industritrin til et trin med træoverflade. Hver lige trappe produceres individuelt og er derfor unik og tilpasset specifikt til din trappeløsning. Ud fra dine ønsker og præferencer hjælper vi dig med at designe den trappe, der opfylder dine behov.

Vi bruger cookies til at indsamle data for at forbedre brugeroplevelsen, analysere brugen af webstedet og til markedsføringsformål. Se vores privatlivspolitik