EN1090 / ISO 9001 / ISO 14001
 36 30 40 00      info@eurostair.dk    

Om Eurostair

NÅR HVERT TRIN TÆLLER

Hos Eurostair elsker vi udfordringer. Mod og nytænkning står altid i centrum hos os. Vi fremstiller og forhandler ligeløbstrapper, spindeltrapper, modulramper og riste til såvel indendørs som udendørs anvendelse. Vores produkter er gennemsyret af funktionelle og fleksible løsninger med et innovativt svensk design.


VORES PRODUKTER HOLDER I ALLE FASER

Vi anvender moderne højstyrkestål for at skabe produkter, der holder. År efter år.
Desuden er materialet skånsomt mod miljøet. Det er vigtigt for os. På samme måde som vi prioriterer høj kvalitet gennem hele processen. Som kunde skal du kunne føle dig tryg i alle faser. Fra produktion til distribution. Vi er naturligvis ISO-certificerede inden for både kvalitet og miljø. Eurostair er certificeret efter EN 1090 for stålkonstruktioner i udførelsesklasserne EXC1 og EXC2, hvilket giver os ret til at CE-mærke vores produkter.


VI HILSER NETOP DINE BEHOV VELKOMMEN

Vi tør tænke et trin længere. Sammen skaber vi store variationsmuligheder med vores standardkomponenter som grundlag. For os er trappen en vigtig og central del af et moderne interiør og en afgørende sikkerhedsdetalje for evakuering.


TRAPPER TIL HELE EUROPA

I 1998 fremstillede vi vores første trappe. Og i dag er vi en af Skandinaviens førende producenter af spindeltrapper. Desuden har vi taget flere vigtige skridt ud på markeder i det øvrige Europa. Vi har vores hovedkontor i Karlstad, logistikhal og lager i Säffle samt salgskontorer i Stockholm, Oslo og København. Sammen forsyner vi hele Europa med Eurostairs produkter.