EN1090 / ISO 9001 / ISO 14001
 36 30 40 00      info@eurostair.dk    
Bild på Eurostair Spiraltrappa

Vidste du at Eurostairs spindeltrapper...

Er op til 50% lettere med bevarelse af styrken
Højstyrkestål gør at Eurostairs spindeltrapper får en lavere vægt med bevarelse af styrken. Det gør dem lettere at montere og transportera. Vi får lavere energiforbrug i produktion og belaster dig som udfører montering og miljøet mindre.

Har en let og hurtig montering 
Hvis du følger vores monteringsvejledning, vil det tage omkring 5 timer for en person at samle en spindeltrappe på 3,5 meter og alt du behøver er en fast nøgle. To personer, der rejser center rør og repose.

Har en gennemtænkt sikkerhed 
Eurostairs spindeltrappe er ofte en afgørende flugtvej, de er kvalitetssikrede og kontrollerede i henhold til de harmoniserede europæiske byggenormer, standarder og brandklasser.

Giver dig valg
Standardkomponenter giver mange variationsmuligheder. For eksempel type trappe trin, gelændertyper, males i alle RAL-farver og kan have beskyttelsesbur.

Har mange anvendelseområder
Vores spindeltrappe anvendes ofte som flugtvej til alle typer bygninger, både indendørs og udendørs. Vi har altid en praktisk løsning til dig.

Er en pålidelig partner hele vejen
Vores sælgere og konstruktionsteam er med dig fra idé til levering. De hjælper dig med at udvikle de bedste og mest omkostningseffektive løsninger, altid med en høj grad af service- og sikkerhedstænkning.

 

Tilbage